Carolina Sanchis, proclamada nova Primera Secretària de les Joventuts Socialistes del Vallès Occidental.

El passat dissabte, 9 d’abril, es va celebrar a la seu de la Federació del PSC Vallès Occidental Sud, a la ciutat de Sabadell, el novè congrés de les Joventuts Socialistes del Vallès Occidental.

Amb la presència del Primer Secretari del PSC i diputat al Congrés, Paco Aranda, el diputat al Parlament de Catalunya, David González, els alcaldes de Polinyà, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès i els caps de llista i primers secretaris de Palau-Solità i Plegamans, Montcada i Reixac, Ripollet, Sant Quirze del Vallès i Santa Perpètua de Moguda, a més de regidores i regidors de les diferents comarques que conformen la federació.

Carolina Sanchis, militant de la ciutat de Cerdanyola del Vallès, fou escollida com a Primera Secretària d’aquesta institució per unanimitat. Òscar López, de Ripollet del Vallès, serà qui l’acompanyarà en el càrrec de viceprimer secretari i Adrià Pérez, de Palau-Solità i Plegamans, dins el càrrec de Secretari d’Organització.

Sanchis va apuntalar en el seu discurs de proclamació com a nova líder de les joventuts socialistes a la comarca “la necessitat de recuperar el temps perdut i tornar a la presencialitat als carrers dels nostres pobles i ciutats”. Segons la Primera Secretària, “moltes persones ens estan esperant i hem de poder informar, explicar, i convèncer a tothom qui no ens coneix per tal de reafirmar-nos com a primera organització juvenil política dins aquesta comarca”. Entre els objectius que s’ha proposat la nova executiva destaquen la feminització de la militància i la participació de membres de la mateixa en les eleccions municipals del proper any.

En l’acte de clausura, també van poder intervenir Francisco Aranda, Primer Secretari del Vallès Occidental Sud del PSC i diputat al Congrés, i Ot Garcia, Primer Secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya, posant en comú els encerts que desitgen per a la Carolina i el seu nou grup polític.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here