La JSC Montcada i Reixac renova la seva Executiva

0
615

A l’assemblea celebrada el 4 de maig a la seu de l’agrupació, Laura Muñoz es va acomiadar com a Primera Secretària i va donar el relleu a Ismael Hernández i el seu nou equip.

El dimecres 4 de maig a la tarda va tenir lloc a la seu de l’agrupació socialista de Montcada i Reixac una assemblea ordinària que va valorar la gestió de la Comissió Executiva d’Agrupació fins ara liderada per Laura Muñoz i va escollir un nou equip encapçalat per Ismael Hernández.

Muñoz, actualment Secretària d’Organització de la JSC Vallès Occidental, va presentar l’informe de gestió del mandat comprès entre els anys 2012 i 2016, un període marcat per la convocatòria d’eleccions i les conseqüències de la crisi. L’informe de gestió va ser aprovat per unanimitat, així com la nova Comissió Executiva d’Agrupació, escollida amb un 100% dels vots a favor. Està composada per Ismael Hernández com a Primer Secretari, Inés Fernández com a Viceprimera Secretària, Andrés García com a Secretari d’Organització,

A la cloenda, que va comptar amb la participació de membres del PSC local, de representants de la JSC del Vallès Occidental i d’amics i familiars, la Secretària d’Organització del PSC Montcada i Reixac, Lupe Lorenzana, va encoratjar el nou equip “a treballar per la joventut de Montcada i Reixac” i va reafirmar la bona relació entre el PSC i la JSC a la ciutat.

Eloi Cortés, Primer Secretari de la JSC Vallès Occidental, va agrair la feina feta per Laura Muñoz i va felicitar el nou equip, emplaçant-se a treballar plegats per renovar i reforçar el missatge socialista als municipis de la federació.

Finalment el nou Primer Secretari, Ismael Hernández, va agrair el suport rebut per la militància de l’agrupació i va posar en valor un equip “que combina l’experiència dels militants veterans i l’impuls dels novells, una mescla que donarà a la JSC un fort impuls renovador” i amb el que, segons va afirmar, volen “situar la JSC Montcada i Reixac a l’avantguarda de les entitats juvenils del municipi”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here