La JSC Vallès Occidental presenta els candidats/es joves que van en les llistes a les municipals

0
614

La primera secretària, Alexandra Moreno, valora que s’ha aconseguit una àmplia representació

La Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès va acollir aquest dissabte la presentació dels 32 candidats de la Joventut Socialista (JSC) que van en les llistes del PSC dels municipis de la Federació del Vallès Occidental Sud. Alguns dels candidats van participar en un debat on es va fer una reflexió de la importància de comptar amb gent jove dins de les candidatures a les eleccions municipals.

El secretari de Política Municipal de la JSC de la comarca, Dani Pérez, va reconèixer que el Vallès Occidental «ha fet els deures i som una de les comarques que més joves han inclòs en les seves candidatures municipals. En total més d’un terç dels candidats joves estan en posició de sortida». Pérez va insistir que ha estat gràcies als governs progressistes que els joves «de la nostra generació són els més preparats i els que poden portar a terme projectes que donin oportunitats».

La primera secretària de la JSC del Vallès Occidental, Alexandra Moreno, va reconèixer que s’ha complert un dels objectius plantejats aconseguint una àmplia representació en les candidatures municipals de la comarca: «A partir d’ara, si volem ser creïbles hem de fer renovació i regeneració, ja que com a joves progressistes som l’esperança i la única alternativa a una dreta catalana i espanyola que s’ha oblidat del benestar social de les persones».

En la taula de debat van participar alguns dels candidats en posició de sortida: Javi Silva (cap de llista de Polinyà), Mercè Porras (nº 10 a Sabadell), Josep Martínez (nº 3 a Barberà), Carlos Cordón (nº 4 de Cerdanyola), Dani Palomino (nº 7 de Montcada), Dani González (nº 8 de Barberà), Dani Pérez (nº 11 de Castellar) i Marc Sanabria (nº 5 de Palau-solità i Plegamans). Els participants van coincidir en prioritzar les persones, treballar per la cohesió social, i la transparència com a eixos bàsics per avançar.

L’acte va comptar amb la intervenció de la coordinadora d’Organització de la Federació del Vallès Occidental, Montse Montiel, que va destacar la importància del treball dels joves en els governs municipals i de la necessitat de la seva aportació: «Tenim una federació amb una presència decisiva dels joves i en els propers governs dels ajuntaments heu de defensar els vostres objectius».
L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, com a municipi amfitrió, va tancar l’acte, encoratjant els 32 candidats i candidates joves a sortir al carrer aquests dies «per omplir els ajuntaments de valors socialistes i de gent jove com vosaltres».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here