Primàries per a l’elecció del proper/a Primer/a Secretari/a de la JSC Vallès Occidental

0
248

La Comissió Executiva de la JSC Vallès Occidental assumeix el compromís de facilitar que el proper Primer/a Secretari/ària sigui escollit prèvia consulta a tota la militància.

La societat en els últims anys ha estat protagonista d’importants canvis en relació al paper que vol jugar en el sistema polític i amb ella la nostra militància. Una militància que més que mai reclama poder escollir, poder influir, poder participar.

Entenent que la Joventut Socialista de Catalunya ha de ser l’avantguarda del socialisme català, la nostra organització no pot perdre l’oportunitat d’escollir el seu proper/a Primer/a Secretari/a sense consultar a tota la militància, sense un mecanisme d’elecció de la Primera Secretaria que s’acabi traduint en la fórmula “un militant, un vot” en definitiva. Fórmula que d’altra banda ja ha estat satisfactòriament aplicada al Partit del Socialistas de Catalunya, al Partido Socialista Obrero Español, com també es tracta del mecanisme que ha avançat que farà servir la nostra organització germana las Juventudes Socialistas de España per a l’elecció del seu Secretari General, així com altres organitzacions polítiques juvenils catalanes en l’elecció dels seus lideratges.

En conseqüència, la Comissió Executiva de Federació assumeix el compromís de plantejar els mecanismes adients perquè el proper Primer Secretari o propera Primera Secretària de la JSC Vallès Occidental sigui escollit/da rere consulta directa a tota la militància de la comarca.

Aquest compromís també pretén ser un exercici de coherència amb la proposta presentada per la mateixa Federació, el Vallès Occidental, al Consell Nacional de la JSC del passat 15 de Novembre, que contemplava la realització de primàries per a l’elecció del proper Primer/a Secretari/ària de l’organització, tot i que finalment aquesta no va prosperar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here