NOVA EDICIÓ DE LA CAMPANYA “DIGUES LA TEVA! PROPOSTES JOVES PER A LA MILLORA DEL TEU MUNICIPI”

0
249

Aquest matí la JSC Vallès Occidental ha presentat una nova edició de la campanya “Digues la teva! Propostes joves per a la millora del teu municipi”, la qual dóna el tret de sortida a l’elaboració del Programa Marc de Joventut comarcal per a les Eleccions Municipals de 2015. I és que durant un mes, els joves socialistes portaran a terme un procés de participació juvenil, amb la finalitat de recollir les inquietuds i reclams dels i les joves del Vallès Occidental per a contribuir en la millora dels seus municipis.

Segons explicava el Viceprimer Secretari de la Federació socialista, en Marc Sanabria, “les propostes resultants de la campanya participativa, seran el punt de partida per a l’elaboració de la proposta del Programa Marc de Joventut de la JSC Vallès Occidental, que serà debatuda a la Convenció municipal de la JSC de la comarca prevista per a principis d’any.”

Concretament, els joves dels municipis que conformen el Vallès Occidental estaran convidats a omplir un formulari sobre què és allò que millorarien o què és allò que troben a faltar en el seu poble o ciutat. Els participants rebran de record un rellotge de silicona de l’organització, com a símbol de què ha arribat el moment de què els joves diguin la seva.

Els dirigents de la Federació jove socialista afirmen que l’objectiu més important d’aquesta campanya rau a incentivar la participació política dels més joves, i és que en araules de la seva Primera Secretària, l’Alexandra Moreno, “Necessitem d’homes i dones coneixedors dels seus drets i deures per a i amb la societat. De ciutadans exigents disposats a informar-se i participar.”

Caldrà estar atent durant els pròxims dies al compte de twitter @jscvallesocc per saber a quins punts dels nostres municipis i quan podrem participar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here