Combatem la por, no la llibertat!

0
66

Per una societat on el masclisme no legisli, executi ni jutgi.

Davant les recents declaracions masclistes de càrrecs institucionals del Partit Popular, que fins el moment han quedat totalment impunes, així com al tracte mediàtic que se li ha donat als últims casos de violencia de genère, des de la JSC Vallès Occidental llancem la nostre última campanya denúncia per dir prou a aquest tipus de comportaments i actituds. I és que aquest no és un problema cosa d’homes o dones, sinó que va amb tot aquell que senti repugnància davant la possibilitat de voler normalitzar que la meitat de la població hagi de viure atemorida o culpabilitzada per ser dona.

Per una societat on el masclisme no legisli, executi ni jutgi. Combatem la por, no la llibertat!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here