La JSC Vallès Occidental aprova per unanimitat l’informe de gestió 2013-2014

0
50

El Consell de Federació de la JSC Vallès Occidental aprova per unanimitat la gestió portada a terme per la Comissió Executiva de Federació, durant l’últim any.

El passat dimarts 22 d’abril la JSC Vallès Occidental va celebrar un Consell de Federació amb l’objectiu de valorar i aprovar l’informe de gestió realitzat pel curs 2013-2014. La primera secretària, Alexandra Moreno, el va presentar en nom de tota l’Executiva de Federació i tots els consellers que ho van desitjar van poder aportar les seves idees, opinions i critiques constructives. L’informe de gestió es va aprovar per unanimitat de tots els consellers de federació.

A més a més, també es va presentar i votar l’informe econòmic del 2013 així com els pressupostos de la Federació pel 2014. Tant l’informe econòmic com els pressupostos van ser aprovats per unanimitat.

Les intervencions fetes pels consellers de federació van destacar la gran feina feta per aquesta Federació, sent la més participativa de l’organització i treballant dia a dia per millorar la societat. Es va posar de manifest tot l’esforç fet per l’Executiva durant aquest curs per tal de realitzar tots els actes i activitats dutes a terme al llarg de l’any, i es va animar a continuar treballant en la mateixa línia.

Durant el consell, també es va visualitzar un vídeo on s’escenificava amb imatges resumidament la feina feta durant el curs. L’enllaç del vídeo per que el pugueu veure és el següent:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here