La JSC Vallès Occidental es mobilitza a la UAB en motiu del Dia Internacional de la Dona

0
66

El passat divendres 7 de març la JSC Vallès Occidental vam ser presents a la Universitat Autònoma de Barcelona per reivindicar el Dia Internacional de la Dona (8 de març). Durant el matí, diferents militants van repartir un manifest a la zona de l’estació dels FGC per intentar conscienciar als i les joves estudiants de la importància que té aquesta data.

Històricament les dones han patit innumerables perjudicis socials, econòmics i laborals per l’únic motiu de ser dona. Avui dia, tot i haver aconseguit implantar poc a poc en la societat una consciencia més justa i igualitària, les dones segueixen patint desavantatges, perjudicis, injustícies i discriminacions per motiu de sexe. Encara no s’ha aconseguit canviar la mentalitat de moltes persones (homes i també dones) que creuen que el sexe femení és el sexe dèbil, i que s’ha de tractar com a tal.

Nosaltres creiem en la igualtat formal i material en tots els sentits. Creiem en la igualtat de les persones independentment del seu sexe. És indiferent el gènere d’una persona. No hi ha sexe dèbil ni sexe fort. Una dona no ha de ser tractada com un ser inferior, i malgrat tot això sembli i sigui lògic, no tothom pensa i actua així.

Per això, des de la JSC Vallès Occidental volem continuar treballant per exigir la defensa dels drets de les dones i la no discriminació laboral, social o de qualsevol altre tipus per raons de sexe. Hem de lluitar tots plegats fins arribar a reduir a zero aquesta diferencia entre homes i dones, i poder aconseguir una societat plenament justa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here