Consell de Federació de la JSC Vallès Occidental obert a tota la militància

0
91

El passat divendres 7 de març a les 19:30h va tenir lloc el Consell de Federació obert a tota la militància de la JSC Vallès Occidental a la seu de la Federació a Sabadell amb l’objectiu de donar l’oportunitat a tots aquells i aquelles militants que ho van desitjar, d’opinar i dir la seva malgrat no ser consellers de federació.

Durant els últims mesos s’han produït molts fets d’important rellevància tant pel PSC com per la política catalana i espanyola en general. Tots els militants van poder expressar el seu punt de vista sobre els esdeveniments d’actualitat en un gratificant i constructiu debat obert a tothom on tots i totes les participants ho van fer en un alt nivell.

Ningú dubta de la importància de la política, ara més que mai, i un espai per reunir a tota la militància d’una Federació per poder tractar i parlar d’aquests temes, com és un Consell obert a tota la militància, és, no només recomanable i important, sinó que necessari i imprescindible per tal de fer útil la militància dels i les joves que pertanyem a aquesta organització.

A més del debat obert, es van presentar i aprovar vàries resolucions i es va modificar la mesa del Consell degut a la marxa per edat del company Daniel Gonzalez, qui serà substituït pel company de Cerdanyola Albert Roger.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here